Knjiga utisaka

Sajt: Astrolog dr Sunčica Milošević
Miljana Tomic
Naidju nam svima u zivotu trenuci kada vise nismo sigurni da li smo i sami ispravni u svojim mislima, da li dobrim putem hodimo i da li se dobrim mislima vodimo. Da li je sve oko nas pobrkano ili smo se malko pobrkali i mi sami? Upravo tada je idealan trenutak za konsultaciju sa harizmaticnom Suncicom, Onom koja za svaki problem ima adekvatno resenje. Iako je vec dugo priznata kao egzaktna nauka, astrologija je obavijena izmaglicom misterije ili neverice za mnoge. I opet, upravo za takve, jedino resenje je razgovor upravo sa Njom. Bez prognoza i proricanja, Suncica nam sa beskrajnim strpljenjem i razumevanjem daje korisne zivotne savete, potrebne upravo i iskljucivo individui sa kojom razgovara.

Sajt: Kupi me
Ivana
Sucica je neverovatna, i kao osoba i kao astrolog! Veliki pozdrav i hvala joj!

Vesna
Hvala ti sto postojis i sto nesebicno darujes svuje znanje i iskustvo nama, i sto nam uvek ukazes kojim putem treba ici sa sto manje bola i trnja. Jer svi ukrasi i nakiti ovog sveta , nista su u poredjenju sa tvojim iskrenim osmehom i dobronamernim savetom.Znam to iz iskustva jer si mi licni astrolog vec dvadesetak godina i hvala Bogu na tome. Vesna

Aleksandra
I ja vam od srca preporucujem ovu ponudu i potupuno se slazem sa Danicinim komentarom.. Ja sam upravo zavrsila svoju konsultaciju i prezadovoljna sam- kako Suncicom, tako i analizom moje natalne karte (detaljna je, direktna, jasna..) .. Necete se pokajati.. :)

Danica
Toplo preporucujem ponudu svima koji zele da cuju kakve mogucnosti im sve univerzum pruza…Ja sam imala konsultaciju, cula vec potvrdjene stvari i ono sto bi moglo biti zanimljivo…Zena je bila topla i ljubazna, detaljna i nije gledala na sat kako bi mi objasnila sta zvezde kazu – na sta treba da obratim paznju …

Sajt: Kupoman
Biljana
Povoljna ponuda…obavezno je iskoristiti. Vrlo prijatna devojka , pri tom lekar po struci. Divno je i opusteno je razgovarati sa njom…a pri tom dobijete vrlo korisne savete, i sto se tice zdravlja. :)

Sajt: Pola cene
Zorica Mijuskovic
Prvi put radim natalnu kartu i imala sam srece da to upravo bude Suncica …ustvari bila sam jako skepticna…medjutim doslo je u pravom trenutku…imala sam osjecaj kao da me neko poznaje u dusu… Sa puno strpljenja i ulozenog truda pomogla mi je da definisem moju zaista kompleksnu situaciji…zbog cega joj od srca zahvaljujem i preporucujem svima koji zele da nadju odgovor na ono iskonsko pitanje Ko smo mi?

Katarina
Suncica je jako prijatna osoba.Pravo je zadovoljstvo razgovarati sa njom!Cak i kada stvari nisu najbolje,ona ce vas svojom blagoscu umiriti i dati pravo objasnjenje!

Jelica
Sve pohvale za Suncicu. Veoma zanimljivo i detaljno tumacenje natalne karte, sa savetima kako iskoristiti dobre a kako prevazici teske aspetke.

Sanja
Bila sam juce kod dr Suncice i bila su to veoma interesantna 2 sata… :) Sve pohvale za Suncicu, ovo je zaista bio jedan detaljan pristup analizi natalne karte, i sto je najbitnije, veoma razumljiv za nekoga ko ne barata astroloskim pojmovima ;)

Verina
Bila SVE POHVALE ZA DR. SUNCICU MILOSEVIC! ZANIMLJIVO I LEPO TUMACENJE NATALNE KARTE!

Ivana
Ja sam radila NK kod Suncice i sve pohvale za nju.

Sajtovi na kojima možete procitati komentare u vezi naše Suncice :)

INFORMACIJA:
Poštovani posetioci ukoliko želite da se objavi Vaš komentar neophodno je da pošaljete email na sunshine.agencija@gmail.com sa naznakom Knjiga utisaka – komentar.